Information inden behandling​

​På dagen vil du få udleveret forholdsregler/vejledning for behandlingen, som du skal læse grundigt igennem, du får et kopi med hjem. 

Det beskriver behandlings forløbet før og efter, samt vejlede dig til det mest optimale resultat.

Før hver behandling vil der blive taget før billeder, som kan sammenlignes med det endelige resultat.

  1. Vi starter med at afstemme forventningerne og derefter optegne konturen med en blyant, så du allerede inden din behandling, kan få en ide om, hvordan resultatet vil blive.
  2. Når vi er enige om konturen og den er godkendt, fortsætter vi behandlingen.
  3. Derefter vælger vi en pigmentering/farve ud fra din hudtone og ønske om intensitet.
  4. Først når du er helt tilfreds med form og farve, går vi i gang med selve behandlingen.

Efter 4-10 dage, vil sårskorpen gradvist skalle af, i små flager, og farven vil på dette tidspunkt kunne se en smule mere transparant og lys ud. 

Kontrasten på farven før og efter afskalning, er derfor stor, og nogle tror fejlagtigt, at der ikke er noget farve tilbage efter opheling. Der skal du igen væbne dig med tålmodighed og “ikke panikke”. 

Huden er på dette stadie helt ny, og kan derfor se lidt lyserød ud, og skal have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtigt som et alm. sår.

Det er ligeledes vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen, og begynder at hive de fine sårflager af, da dette kan medføre at man hiver farven med ud, og i værste fald, kan danne arvæv.​​

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet, og se den endelige farve, som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på. 

Det er også vigtigt, at du her forstår, at det i de fleste tilfælde IKKE er nok med kun 1 behandling, men at det kræver minimum 2 behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat, og at det derfor også er påkrævet, at man kommer til en opfyldende behandling 4-6 uger efter sin første behandling.

Det er vigtigt, at man er opmærksom på, ar alle farver pigmenter til permanent makeup falmer med tiden, det er helt normalt og også meningen med det.

Bryn farver kan ofte trække rødligt eller gråligt op med tiden, hvilket også er helt normalt.

Det kan nemt korrigeres med en opfriskning.​​

Kontakt os

​Vi har skabt en salon med en dejlig atmosfære. Kig forbi eller bestil en tid over telefonen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Adresse:

​Hair & Face By Zabell

Håndværkervænget 23A
​2670 Greve

Telefon: 4256 0202

E-mail: zabellvita@gmail.com

CVR: 29499195

Vi tilbyder:

Åbningstider:

Mandag:

14.00-17.00

Tirsdag:

16.00-21.00

Onsdag:

09.00-17.00

Torsdag:

09.00-18.00

Fredag:

09.00-18.00