Om os​

Jeg har altid haft stor interesse for forbedring/udvikling af kroppen og forskønnelse af udseendet.

Umiddelbart efter folkeskolen gik jeg i frisørlære og siden da, har jeg udvidet min viden med uddannelse til personlig træner , hold instruktør (TRX, Bold og Aerojump ), samt kost- /slanke instruktør. Desuden har jeg taget en designeruddannelse på Margretheskolen i København.

Sidste skud på stammen er uddannelsen til permanent makeup-artist, hvilket jeg føler er prikken over i'et, glæden ved og muligheden for at kunne give folk et ”ansigtsløft” der får dem til at se mere friske ud og gør hverdagen lettere.

Jeg kan hjælpe dig, på dig flere områder med en permanent makeup-tatovering og uanset årsagen, om du helt eller delvist har mistet dine bryn eller vipper, har svært ved den daglige makeup, ønsker mere markante linjer og form eller blot vil springe den daglige optegning op over.

Den maskine jeg bruger en Kryo-Liner 2 er en af de mest avancerede på markedet, der sikrer dig et perfekt og ensartet resultat. 

Maskinen har desuden et køleelement der gør det mindre smertefuldt, stopper mindre blødninger og modvirker hævelser.

De farver jeg anvender er udelukkende EU-godkendte, mikrobiologiske, allergitestet og 100% sikre at anvende – alle fra det verdenskendte firmaet LCN ved MONA LISA COSMETIC SUPPLY​​

Kontakt os

​Vi har skabt en salon med en dejlig atmosfære. Kig forbi eller bestil en tid over telefonen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Adresse:

​Hair & Face By Zabell

Håndværkervænget 23A
​2670 Greve

Telefon: 4256 0202

E-mail: zabellvita@gmail.com

CVR: 29499195

Vi tilbyder:

Åbningstider:

Mandag:

14.00-17.00

Tirsdag:

16.00-21.00

Onsdag:

09.00-17.00

Torsdag:

09.00-18.00

Fredag:

09.00-18.00