PEREMANENT MAKEUP

 

 

Permanent Makeup udført med microblading er en helt ny måde at “tatovere” på.

Din hverdag vil bliver nemmere med Permanent Makeup, fremover vil du bliver fri for den daglige optegning og risikoen for at få “tværet” brynet væk i løbet af dagen.

Princippet er stort set som ved tatovering, men her er behandlingen langt mere skånsom og noget mere behagelig, da nålen/farven kun lægges i det yderste hudlag (mellem 0,2 og 0,5 mm dybt).

Permanent Makeup holder 2-4 år alt efter hvordan du behandler den, din pigmentering, samt er afhængig af hudens type og tilstand.

 

 

 
Klinik 830
 

 

 

 

 


Andre faktorer som har betydning for din behandling er renseprodukter, sol, klorvand, sæbe og hudtyper, som alle vil medvirker til, at farven falmer.

De farver jeg anvender er udelukkende EU-godkendte, mikrobiologiske, allergitestet og 100% sikre at anvende – fra firmaet LCN.

Min maskine en Kryo-Liner 2 er en af de bedste på markedet, en kvalitets og pressions maskine, der indstilles til intensitet og dybde.

Maskinen har desuden et køleelement der gør det mindre smertefuldt, stoppe mindre blødninger og modvirke hævelser.

 

 

 

De farver jeg anvender er udelukkende EU-godkendte, mikrobiologiske, allergitestet og 100% sikre at anvende  

18

FACE TIME by ZABEL – Vita Zabell, Håndværkervænget 23A, 2670 Greve, Telefon: 5070 4602, 42560202 E-mail: zabelvita@gmail.com

 

 

 

Go to top