HVEM ER JEG?

 
 
 

Jeg har altid haft stor interesse for forbedring/udvikling af kroppen og forskønnelse af udseendet.

Umiddelbart efter folkeskolen gik jeg i frisørlære og siden da, har jeg udvidet min viden med uddannelse til personlig træner , hold instruktør (TRX, Bold og Aerojump ), samt kost- /slanke instruktør. Desuden har jeg taget en designer uddannelse på Margrethe Skolen i København.

Sidste skud på stammen er uddannelsen til Permanent MakeUp artist, hvilket jeg føler er prikken over i'et, glæden ved og muligheden for at kunne give folk et ”ansigtsløft” der får dem til at se mere friske ud og gør hverdagen lettere.

Jeg kan hjælpe dig, på dig flere områder med en Permanent Makeup tatovering og uanset årsagen, om du helt eller delvist har mistet dine bryn eller vipper, har svært ved den daglige make up, ønsker mere markante linjer og form eller blot vil springe den daglige optegning op over.

Den maskine jeg bruger en Kryo-Liner 2 er en af de mest avanceret på markedet, der sikre dig et perfekt og ensartet resultat. Maskinen har desuden et køleelement der gør det mindre smertefuldt, stoppe mindre blødninger og modvirke hævelser.

De farver jeg anvender er udelukkende EU-godkendte, mikrobiologiske, allergitestet og 100% sikre at anvende – alle fra det verdenskendte firmaet LCN ved MONA LISA COSMETIC SUPPLY

 
FACE TIME by ZABEL – Vita Zabell, Håndværkervænget 23A, 2670 Greve, Telefon: 5070 4602, 42560202 E-mail: zabelvita@gmail.com

 

 

 

Go to top